De Familie Rietveld.

Dit is een Familie zonder Familie foto dus moeten we een beetje improviseren. 
Toon Rietveld en Adriana Johanna van Lierop.
Adriana Joanna van Lierop.

Hieronder ziet u een bidprentje dat zegt genoeg hoe zij is gestorven.
Al heb ik haar niet mogen kennen heb ik toch heel mooie herinneringen aan mijn Opa en zijn dochter Greet Rietveld.
Ook het houden van dieren zit in de familie dat is bij veel van mijn broers ook zo, kippen, vogels, konijnen maar vooral honden dat is toch wel ons favoriete dier.
En dat was ook bij onze Opa zoals je hier naast kunt zien, ik kan mij twee honden herinneren, dat waren Siska die mochten we niet aaien want die waakte over Opa en kon je wel eens bijten.
Daarna was er een vullesbakkie met krul staart haar naam was Mien.
Maar die hier op de foto naast Opa op de kar was Moor een heel lief hondje.
Toon en Adriana Rietveld kreeg drie kinderen Jan Greet en Toon, ga  naar deze drie toe via deze link.
Terug naar Homepage
Maar af en toe mochten wij logeren en dat was een feest, geen rijkdom maar we vonden het prachtig met weinig luxe wel lekker eten en drinken, Rivela kregen we te drinken 's avonds en Opa kon lekker barbecueŽn, kijk maar goed hoe dat ging. simpel maar lekker, dat kan ik mij nog goed herinneren.
Op de foto hieronder staat mijn opa Toon Rietveld rechts en zijn broer Jan helemaal links, weet iemand de namen van de drie heren in het midden.
Deze foto is waarschijnlijk gemaakt in Wassenaar, werkzaamheden aan het riool.
Opa Toon had nog een broer, Dirk Rietveld deze is naar Amerika gegaan. Voor zover ik weet had hij geen eigen kinderen maar wel twee geadopteerde kinderen.Verder weet ik niets van hem maar ik heb wel twee foto's.
Het zou leuk zijn als we bericht krijgen uit Amerika.
Adriana Joanna van Lierop had nog een zuster haar naam was Jans van Lierop verder nog een broer waar ik wel een foto maar geen voornaam van heb.
Dit is voor mij een bijzondere foto, hier staan de drie kinderen van Antonius en Adriana Rietveld
Hij is bijna tachtig jaar oud op de afbeelding staan van links naar rechts mijn vader Jan Rietveld geboren 1921 broer Toon geb. 1925 en zus Greet Rietveld geb. 1923
Op de foto hier naast, mijn vader en moeder Annie en Jan Rietveld met zoon Ton voor het huis van de Familie Krogt, klik op dit adres voor foto's van het huisje. Ammonslaantje 10 te Wassenaar.
.......van Lierop
Jans van Lierop